pariculier

Particulier

Uw persoonlijk financieel plan geeft rust

Schenken, lijfrente, pensioen, beleggen, hypotheek aflossen; er zijn verschillende manieren om uw vermogen onder te brengen. Wilt u inzicht in de beste oplossing voor u? Wij stellen graag een persoonlijk financieel plan voor u op en werken het meest optimale advies voor u uit.  

Stel, u wilt een deel van uw vermogen aan uw kinderen schenken, maar vraagt zich af of dat wel verstandig is. Wellicht heeft u het geld immers later nog nodig. Of u verdient meer dan de bovengrens die is gesteld om in aanmerking te komen voor volledige pensioenopbouw. Wat is dan voor ú de beste manier om het pensioengat te dichten? In al deze gevallen is een betrouwbaar financieel plan en deskundig financieel advies de basis waarop u de juiste keuzes maakt.

Financieel plan geeft inzicht

Hoe fijn zou het zijn als u erachter komt dat u alvast iets aan uw kinderen kunt schenken en ze zo wat extra financiële armslag kunt geven, zonder dat u daarmee uw eigen plannen dwarsboomt. Wij vertellen u graag meer over de verschillende schenkingsconstructies en laten u met behulp van een financieel plan zien wat schenken in uw geval betekent voor uw toekomstige financiële plaatje.
Sparen voor een aanvullend pensioen? Op basis van uw persoonlijk financieel plan bekijken we welke producten het beste bij u passen. Door onze kennis van de markt zijn wij in staat u de meest optimale financiële producten voor te leggen en u te adviseren hoe u de risico's het beste kunt spreiden. Uiteraard vormt periodieke bewaking en bijsturing desgewenst een onderdeel van onze dienstverlening.