Samenwerking Stotijn Notariaat
Bespaar vermogensrendementsheffing!
Aflossen op de hypotheek

vermogensplanning

Vermogensadvies

Zoekt u een betrouwbare en onafhankelijke partner voor vermogensadvies en -planning? Een bedrijf dat beloftes nakomt, rekening houdt met uw wensen en de deskundigheid in huis heeft om zowel de particuliere als de zakelijke relatie te adviseren?
Een bedrijf dat uw beleggingen bovendien laat aansluiten op uw Financiële Planning?

Wij zetten voor u een beleggingsstrategie op, die past bij uw financiële huishouding en persoonlijke wensen. Daarbij kijken wij desgewenst over de grenzen van Nederland heen.

De markt van vermogensvorming is zeer omvangrijk. U kunt beleggen in o.a. aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, opties (derivaten), trackers, etf’s, structured products, high income bonds, covered bonds, hedge funds en commodities. Ons bedrijf biedt u het volledige gamma van vermogensvormende producten. Daarnaast analyseren wij uw huidige beleggingsportefeuille en kunnen u aangeven of uw bank en/of vermogensbeheerder haar taak goed uitvoert.

Vermogensadvies via ons bedrijf betekent:

  • beleggingstechnisch en fiscaal maatwerk
  • innovatie
  • begeleiding en analyse (second opinion) van uw huidige bank en/of vermogensbeheerder
  • een fraaie rente op uw spaargelden, dan wel beleggingsoverschotten
  • optimale afstemming van sparen en beleggen
  • een scherpe prijsstelling

Ons werkgebied voor vermogensadvies is geheel Nederland met de focus op Noord en Oost Nederland, het Westland, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Noord-Brabant en Noord-Holland.

Uw contact